Om oss

Ideen om Dreamgenii ble født ut ifra ønsket om en god natts søvn. Oppfinneren hadde med sin førstefødte store problemer med å finne en komfortabel posisjon etter hvert som magen vokste. Puten er en patentert gravid- og ammepute som tar hensyn til optimal posisjon for foster og mor når man sover. En test av alle gravidputer på markedet viste tydelig behovet for å tenke nytt.

Dreamgenii tar hensyn til en rekke faktorer. Du skal ha det komfortabelt og fosteret skal samtidig ligge så riktig som mulig. Puten burde samtidig kunne brukes etter fødsel som ammepute.

Etter en rekke prototyper og ulike designforsøk ble dagens Dreamgenii fasong testet. Puten virket utmerket for oppfinneren og hun startet arbeidet med å teste puten på andre gravide, jordmødre, organisasjoner og frivillige. Dreamgenii ble universalt ønsket velkommen som en stor hjelp for gravide.

Dreamgenii blir nå solgt i de fleste mor og barn butikker i hele England. Puten er også for salg i USA Skandinavia, Midt-Østen, Kypros, Portugal, Spania og Australia for å nevne noen.
I Danmark og Sverige importeres Dreamgenii av Impacto.

Dreamgenii skal fortsette å produsere produkter som gjør ditt svangerskap og din fødsel mer behagelig!

Impacto as er importør av Dreamgenii og produkter fra Well Pregnany Products Ltd.
Du treffer oss i Impacto AS på:

E-mail:    post@impacto.no
Telefon:   99026233

Henting av varer er i Vestby.

Hente-/Lageradresse: PrimeCargo, Verpetvei 2,1540 Vestby
Besøksadresse: Holmensenteret, Vogellund 6, 1394 Nesbru

Nettbutikken er drevet av Cogito Design as.